WaterpoloTanquem una magnífica temporada

24 abril, 2017
Absolut Foto Final 2016_2017

Dissabte vàrem tancar la temporada pel que fa a la participació de l’equip absolut a la Lliga Estatal. Finalment vàrem aconseguir la 3a. posició lluitant la segona i l’ascens fins al darrer segon del darrer partit.

Inici irregular:
La temporada va començar amb un canvi important, en Xavier Julià va agafar les direcció de la secció i de l’equip. Des de l’inici es va veure el canvi de dinàmica fruit del treball d’en Xavi i de l’equip (que ha respòs tota la temporada), però aquest canvi no es reflectia en els resultats, ens faltava consistència, regularitat. Vàrem tancar la primera volta a casa amb una derrota “dolorosa” contra l’Elx (la tercera), aqueta derrota ens situava, aparentment, fora de les dues primeres places.

Segona volta magnífica:
Comencem la segona volta pensant que ho teníem molt difícil però amb la creença, inculcada per en Xavi “sí hi ha opcions, hi hem de ser”. I fem una segona volta gairebé perfecta, una derrota i un empat. L’equip ha anat consolidant el seu joc i la seva condició física i això s’ha notat en els resultats. Tanmateix, hi ha hagut un factor important que també s’ha desenvolupat, l’esperit de lluita. Hem aixecat partits difícils dies que no teníem la millor de les inspiracions en el joc però que lluitant els hem pogut treure endavant. Hem lluitat partits fins el darrer segon, hem remuntat resultats molt adversos i hem guanyat en camps que, històricament, teníem travessats.

I arribem al darrer partit, tot per decidir:
I com si fos una premonició, “hi havíem de ser” hi hem estat, hem lluitat fins al final i no ha pogut ser, hem guanyat el partit però no l’ascens i aquets és un gust agredolç. No aconseguir el marge de gols suficient ens va deixar un gust agre, però la resposta del Club va ser molt reconfortant, una gran festa del waterpolo premianec on s’hi van aplegar jugadors de totes les categories, des del benjamí al màster, esportistes i tècnics de totes les seccions, socis, pares dels esportistes, directius i exdirectius, autoritats municipals, TOTS SUMANT, atès que així s’aconsegueixen les fites importants.

Agraïments especials:
A Màrdel pel seu suport amb l’esponsorització de la secció i l’equip absolut.
A Radio Premià, pel seu seguiment, per l’esforç i dedicació en el foment del nostre esport, pel seu suport, pel tracte exquisit que ens han dispensat i per viure la temporada al nostre costat i, al mateix temps, acostant-la a tots els que han pogut conèixer l’evolució del nostre equip gràcies a les seves retransmissions.
La propera temporada hi tornarem, ENHORABONA!!!

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.