Escola de pares i maresNatacióWaterpoloXerrada sobre nutrició 4 de maig 2019

6 mayo, 2019

El passat dissabte dia 4 de maig es va realitzar la 1a xerrada de “L’escola de pares i mares” de les seccions esportives (natació i waterpolo). En aquesta sessió es va tractar el tema de la nutrició dels i les esportistes: com estructurar el dia a dia en quant als àpats, exemples pràctics sobre esmorzars, berenars i snacks, què prendre abans, durant i després dels entrenaments i les competicions/partits. També es va aportar coneixement de tot allò que envolta una part tant important del creixement, desenvolupament i manteniment de la salut dels i les esportistes.

Va ser un èxit de participació amb gairebé 60 assistents, que van poder exposar les seves preguntes i dubtes que sorgeixen d’afrontar les apretades agendes de les dinàmiques familiars.

Des del Club, ens emportem un feedback molt positiu de tot plegat i creiem que accions com aquestes fan que els pares i les mares tinguin eines útils i facilitadores per acompanyar a tots els esportistes en la seva etapa de formació integral.

Clicant l’enllaç inferior, podreu accedir al Power Point de presentació de la xerrada de la nutricionista Leticia Bravo.

Us facilitem, també, el seu correu electrònic de contacte:

lebrase90@gmail.com

>>PRESENTACIÓ NUTRICIONISTA LETICIA BRAVO<<

Agraïm la vostra participació!

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.