BenjaminsNatacióFinal Territorial Benjamina

14 junio, 2019

Els passats dies 8, 9 i 10 de Juny es va disputar la Final Territorial Benjamina a les Piscines Sant Jordi de Barcelona, on hi van participar un total de 14 esportistes (7 nens i 7 nenes).

En aquesta competició es realitza la Q64, un format de competició on tothom ha de nedar els 50 metres de cada estil (papallona, esquena, braça i crol) i es van passant fases a cada un dels estils.

A l’altra sessió competeixen en 100 lliures, 200 lliures o 200 estils segons l’edat.

El Club va estar representat per:

Biel Caballé Amén, Gala Alonso López, Mireia Booker Lara, Ainara Hernàndez Muñoz, Daniel Huguet Pino, Nil Lozano Espolín, Clara Martí Piñero, David Aguilera Martínez, Sofia Baño Hernando, Sergi Del Rio Santamaria, Nil Núñez Granell, Martina Robles Pérez, Berta Sadurní Pla i Pol Tribulietx Sànchez.

Des de l’equip tècnic valorem molt positivament la motivació i l’esforç dels més petits de la secció que han demostrat tota la bona feina que han realitzat durant l’any, demostrant-se que són capaços de competir a molt bon nivell.

Enhorabona!

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.