InfantilNatacióCampionat de Catalunya d’Estiu Infantil

8 julio, 2019

Durants els dies 5, 6 i 7 de Juliol s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’Estiu Infantil a la Piscina Sylvia Fontana de Tarragona.

El Club ha estat representat per un total de 14 esportistes que han competit a un gran nivell i s’han demostrat a ells mateixos que el seu esforç i dedicació tenen recompensa.

L’ambient de l’equip ha estat molt cohesionat en tot moment, mostrant un gran suport entre tots i totes. El companyerisme i la bona dinàmica ha ajudat a que tothom pogués mostrar la seva millor versió.

Com a resultats destacats trobem:

– Oriol Booker Lara: Campió de Catalunya en 100m lliures i 50m papallona, 5è classificat als 100m papallona, 5è classificat als 200m estils, 6è classificat als 50m esquena i 4t classificat als 1500m lliures

– Jana del Rio Santamaria:8a classificada als 400m lliures, 7a classificada als 800m lliures i 5a classificada als 1500m lliures

– Sergi Gómez Martínez: 9è classificat als 800m lliures.

– Júlia Navarro Lentheric: 10a classificada als 100m lliures.

A més a més, també destaquem el debut en uns Campionats de la categoria a Pau Combella Jurjo, Alvaro Iglesias Soria, Laia Tribulietx Sanchez, Olalla Suàrez Pérez i Arianna Hernandez Bernaus.

Molt bona feina a tots i totes!

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.