El ClubPrevenció Assetjament Sexual

11 julio, 2019
Prevencio Assetjament

El passat dia 18 de juny, l’Assemblea de la Federació Catalana de Natació va aprovar el Protocol per la Prevenció de l’Assetjament Sexual. Atès que el nostre protocol te vinculacions amb el de la Federació, a partir de llavors vàrem poder tancar tots els procediments i publicar-lo. Podeu trobar-lo penjat a la pàgina web: EL CLUB –> PREVENCIÓ ASSETJAMENT SEXUAL (s’obre un document en format pdf).

EL CLUB NATACIÓ PREMIÀ és conscient de la importància de crear i mantenir un entorn segur, digne i respectuós per a totes les persones que formen l’Entitat. També és conscient que tots i totes tenim el dret que els altres respectin la nostra dignitat i l’obligació de tractar amb respecte les persones ambles quals ens relacionem dins l’àmbit de l’esport. A partir d’aquests principis, el CLUB NATACIÓ PREMIÀ declara que no permetrà ni tolerarà ni l’assetjament sexual ni l’assetjament per raó de sexe. Per aquest motiu hem redactat aquest Protocol que pretén ser una eina de prevenció de l’assetjament sexual i per raó de sexe i d’actuació davant de possibles casos.

Amb l’objectiu, doncs, de fomentar aquest entorn segur, el CLUB NATACIÓ PREMIÀ es compromet a:

  • Aplicar aquest Protocol com a eina fonamental per a la prevenció i el tractament de l’assetjament sexual i per raó de sexe.
  • Facilitar i donar el suport a totes les activitats previstes en aquest Protocol.
  • Divulgar-ne el contingut per tal que el conegui tothom qui tingui relació amb el CLUB NATACIÓ PREMIÀ.
  • Dur a terme campanyes de sensibilització i conscienciació per fer conèixer els efectes negatius de l’assetjament en les relacions personals i esportives.
  • Erradicar les accions, comportaments o actituds discriminatòries de naturalesa sexual perquè són ofensives, humiliants i degradants per a les persones a qui van destinades.

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.