NatacióCampionat de Catalunya d’Estiu Júnior “Open”

17 julio, 2019
Camp Catalunya Open_web

Els dies 12, 13 i 14 de Juliol s’ha celebrat el Campionat de Catalunya d’Estiu Júnior “Open” i Circuit Català de Trofeus a les instal·lacions del C.N. Mataró.

La competició ha servit per despedir la temporada de Campionats de Catalunya als més grans de la secció. El Club ha participat amb un total de 13 esportistes, cal destacar les següents actuacions:

  • Elisabet Aguilar Martínez: 1a classificada a la Final B dels 200m Braça.
  • Pol Domenech Adell: 2on classificat a la Final B de 50m Papallona.

Així mateix, els equips de relleus també han fet una bona feina:

  • 5a Posició del relleu 4x100m Lliures Femení Absolut compost per: Alba Almendros Gutiérrez, Joana Krause Massaguer, Elisabet Aguilar Martínez i Anna Sala Vilaplana.
  • 6a Posició del relleu 4x200m Lliures Femení Absolut compost per: Elisabet Aguilar Martínez, Joana Krause Massaguer, Patricia León Sànchez i Alba Almendros Gutiérrez.
  • 4a Posició del relleu 4x200m Lliures Masculí Absolut compost per: Akira Matsuyama Pastor, Roger Àlvarez Hernàndez, Marc Ferrer Garcia i Oriol Booker Lara.
  • 6a Posició del relleu 4x100m Estils Femení Absolut compost per: Joana Krause Massaguer, Anna Sala Vilaplana, Elisabet Aguilar Martínez i Alba Almendros Gutiérrez.

Molt bona feina a tots i totes!!!

 

 

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.