El ClubComunicat Club Natació Premià 25 de març

25 marzo, 2020

 

Benvolguts/des,

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos les darreres decisions que hem pres en relació al cobrament de les quotes mensuals i altres mesures.

En primer lloc, volem desitjar-vos que tant vosaltres com el vostre entorn us trobeu bé de salut, que aquests dies difícils els estigueu passant de la millor manera possible, i també ens volem fer ressò de les recomanacions de les autoritats sanitàries i insistir en la necessitat de respectar-les de forma responsable, i així poder recuperar la normalitat el més aviat possible.

Certament tots els components del Club tenim la corresponsabilitat d’assegurar la viabilitat de la nostra Entitat, per una banda la Junta Directiva reduint al màxim les despeses, i la resta col·laborant en el sosteniment econòmic.

Coherents amb l’explicat anteriorment, detallem les mesures que hem pres i prendrem en el futur:

-Reducció de les despeses: la despesa més important que té el Club són les de personal, i en aquest sentit les administracions públiques han posat a la nostra disposició eines que ens ajuden a garantir els salaris dels treballadors (cosa que no podem fer si no tenim ingressos) i a descarregar el Club d’una despesa important. Per aquest motiu hem presentat un ERTO per causes de força major, que afecta a la totalitat dels entrenadors del Club. La majoria de la resta de despeses sempre van condicionades a la realització de competicions i ara com ara estan aturades.

-Cobrament de les quotes: ara com ara el que ens hem proposat és la supervivència del Club i el cobrament dels imports que siguin els mínims imprescindibles per garantir-la. De moment,

-No cobrarem cap import del mes d’abril.

-No retornarem el mig mes de març, el tindrem com a reserva per si hi ha algun pagament que el Club ha d’atendre.

-No farem cap cobrament si no és imprescindible i sempre justificarem la seva necessitat com a mesura de supervivència del Club i per l’import mínim necessari.

-L’únic objectiu que té el Club durant aquesta crisi sanitària és la supervivència, per tant, un cop superada si no ha calgut cap cobrament extra durant el període de tancament, i amb la mitja quota de març hem pogut fer front a tots els compromisos i han sobrat diners, ho compensarem en el proper rebut.

Volem agrair-vos la vostra comprensió i col·laboració en aquests moments difícils, per part nostra vetllarem perquè un cop passada aquesta situació puguem recuperar la normalitat de les nostres vides i de la nostra Entitat. Som absolutament sensibles a les dificultats que afecten a tothom i, com hem dit, prenem el compromís de vetllar per la supervivència del Club demanant-vos el mínim esforç necessari.

Molta sort, ens retrobem aviat.

CLUB NATACIÓ PREMIÀ

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.