Altres informacionsProtesta del món de l’esport

20 julio, 2020

Protesta del món de l’esport davant el tancament de gimnasos i complexos esportius de Barcelona i la seva àrea metropolitana

“Manifest de les entitats signants”:

Les entitats signants ens oposem a les mesures decretades pel Govern que obliguen a la suspensió total de l’activitat esportiva i competitiva i al tancament dels equipaments.

L’esport és salut i els beneficis de la pràctica esportiva regular s’han fet evidents més que mai en els mesos de confinament.

El sector esportiu de Catalunya ha creat espais segurs per practicar esport i estem preparats:

-Hem elaborat protocols específics validats per la Secretaria General de l’Esport.

-Hem adquirit material EPI a disposició tant de treballadors com de practicants.

-Hem format les persones treballadores i voluntàries que participen en l’organització de l’esport.

-Garantim el registre i la traçabilitat de tots els grups de contacte en la pràctica. Informem de totes les mesures a qualsevol persona intervinent en l’activitat.

La suspensió absoluta de l’activitat esportiva és la sentència de mort del teixit esportiu de Catalunya. Denunciem que cap de les mesures d’ajut anunciades a l’inici de la crisi sanitària per al sector esportiu encara no s’han fet efectives.

Ens posem a disposició de les autoritats competents per buscar solucions alternatives.

“Gimnasos i centres esportius de Barcelona han convocat una manifestació de protesta dimarts 21 de juliol a les 11h a la Plaça de Sant Jaume”.

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.