AbsolutWaterpoloMarc Letosa, punt i final a una llarga trajectòria esportiva

27 abril, 2021

El passat dissabte  en Marc Letosa Miralpeix va posar punt i final a la seva trajectòria esportiva, el partit contra el C.N La Latina va ser el darrer que jugarà a casa, encara haurà de jugar la tornada a Madrid i llavors sí, tancarà 24 anys de dedicació a l’esport.

Des del Club estem molt agraïts per la seva dedicació i compromís, i així ho vàrem escenificar amb el lliurament d’una placa de reconeixement. No és una bona notícia que un jugador deixi el nostre Club com a esportista en actiu, però després d’una trajectòria com la d’en Marc, ens sentim molt orgullosos de la seva vinculació al nostre Club i de la feina feta.

Moltes gràcies Marc!!!

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.