El ClubDol al Club Natació Premià per la mort de Jordi Monterde Bagan

9 enero, 2023

En Jordi Monterde va ingressar en el Club el dia 1 de juny de 1976. L’any 1978 va entrar a formar part de la Junta Directiva presidida pel Sr. Agustí Pla Margarit, com a Vocal de Manteniment. Posteriorment, també va formar part de la Junta Directiva presidida pel Sr. Joan Colomer Puig del 1980 al 1983.

Durant la seva tasca com a membre de la Junta Directiva, en Jordi Monterde ha estat sempre un exemple de dedicació, constància i treball, per dur a terme el compromís que va adquirir amb el Club. Va desenvolupar sempre la seva tasca en la instal·lació d’estiu, coberta amb el globus, i va haver de patir i superar amb el seu treball, les mancances del Club i de la instal·lació. En aquella època era habitual veure en Jordi Monterde pel Club dedicant les tardes, després de la seva jornada laboral, a realitzar tasques d’arranjament i manteniment.

En la història del Club han estat moltes i molt importants les aportacions desinteressades de nombroses persones que han fet possible que el Club superés moments molt difícils, i que han permès que enguany estiguem a punt de celebrar el 50è Aniversari. Entre aquestes aportacions, sens dubte, mereixen un especial reconeixement els Vocals de Manteniment, i entre ells destaca la figura d’en JORDI MONTERDE BAGAN.

Gràcies Jordi!!

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.