Altres informacionsEl ClubRecollida imatges Club Natació Premià

13 octubre, 2023

Benvolguts/des,

Coincidint amb el 50è aniversari del Club sembla un bon moment per a recopilar la seva història i deixar-ne un testimoni escrit. 50 anys d’història són molts anys i s’han anat construint amb la participació imprescindible de moltes persones.

Per a poder disposar d’un arxiu de la memòria històrica del Club, ens cal la col·laboració de tots i totes, és per això que fem una crida per tal que regireu entre els vostres records i ens feu arribar les imatges que trobeu i que us semblin importants per tenir en aquest arxiu de la memòria històrica del Club.

Moltes gràcies per la vostra ajuda!!

Us detallem com fer-nos arribar les imatges clicant l’enllaç inferior.

>>MÉS INORMACIÓ. CLICA AQUÍ<<

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.