Altres informacionsEl ClubGala Arrels Esportives: reconeixement institucional als 50 anys d’història del Club Natació Premià.

2 noviembre, 2023
3.png
IMG_8072
IMG_0549

El Club Natació Premià ha rebut un reconeixement institucional pels seus 50 anys durant la 1a edició de la gala Arrels Esportives.

L’acte es va celebrar a Barcelona el dilluns 30 d’octubre i va estar presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i autoritats de l’àmbit de l’esport. La Gala va ser un acte de reconeixement de l’esport català i dels clubs esportius i entitats que aquest any celebren els 50, els 75, els 100 i els 125 anys d’història.

Amb aquests premis, s’ha homenatjat als clubs i federacions que han contribuït a la promoció i creixement de l’esport a Catalunya, transmetent valors com l’esforç, la constància, la perseverança, el treball en equip i l’esperit de superació.

El guardó va ser lliurat al President del Club Sr. Miquel Asensio pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

Gràcies a tots i totes per fer possibles aquests 50 anys d’història del Club Natació Premià!

Clicant l’enllaç inferior podreu veure la Gala:

https://www.ccma.cat/3cat/gala-arrels-esportives/video/6248210/

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.