activitats
fes-te soci revista del club mapa web email
 
 
HISTÒRIA DEL CLUB
ORGANIGRAMA
JUNTA DIRECTIVA
FES-TE SOCI
REVISTA DEL CLUB
 
 
 
 
 
QUI SOM

El CLUB NATACIÓ PREMIÀ, és una Entitat Esportiva sense ànim de lucre, registrada amb el número 939 en el Registre de Clubs i Associacions Esportives de la GENERALITAT DE CATALUNYA amb data 1 de Juny de 1982.

Segons els nostres Estatuts, és la nostra funció fomentar l’esport de la natació i el waterpolo i per a dur a terme els nostres objectius, gestionem unes instal•lacions de titularitat pública mitjançant un contracte de concessió administrativa.
 
És així que s’apleguen dos objectius diferents en les línies bàsiques d’actuació de la nostra Entitat. Per un costat les pròpies d’una Entitat esportiva, que van dirigides al foment de l’esport de competició i, per l’altre, els propis d’un servei públic esportiu: atendre les necessitats de la població de Premià de Mar sense discriminacions d’edat, sexe ni condició social.
FUNDACIÓ

El CLUB NATACIÓ PREMIÀ va ser fundat el dia 3 de novembre de 1973, per un grup format per tècnics i pares d’esportistes (nedadors i waterpolistes) amb l’ànim de fomentar la pràctica de la natació i el waterpolo en totes les seves besants esportives.
EVOLUCIÓ

Des de la seva fundació fins ara el Club a passat per diversos moments que han marcat de forma decisiva la seva història.

- 1982 – l’Ajuntament de Premià de Mar i el Club Natació Premià signen una concessió administrativa per a la gestió de les instal•lacions. En aquell moment les instal•lacions consten d’una piscina de 25 x 19 metres, una piscina petita de 5 x 3 metres i tres pistes de tennis.

- 1987 – Es posa en marxa la nova piscina coberta que ocupa l’espai on hi havia dues pistes de tennis.

- 1993 – La piscina d’estiu resta fora de servei per no complir la normativa vigent, i ser del tot inviable la seva posta al dia.

- 1998 – Posta en marxa del servei del gimnàs.

- 2006 – Constitució de la Unió Temporal d’Empreses, POOLPREMIÀ, de la qual el Club participa amb un 50%, i que va ser constituïda per a presentar-nos al concurs per a la concessió administrativa per a la construcció i gestió de les piscines municipals i un nou centre esportiu. Adjudicació de la concessió administrativa per un període de 40 anys.

- 2008 – Inici de les obres de construcció del Centre Esportiu Municipal Premià.

- 2010 – posta en funcionament del CEMP.
 
 
 
 
CEM Premia Federació Catalana de Natació Federación española de Natación
disseny: microbis multiemedia
fes-te soci revista del club mapa web email