activitats
fes-te soci revista del club mapa web email
 
 
seccions:
TOTES LES NOTICIES
EL CLUB
NATACIÓ
WATERPOLO
ESCOLA ESPORTIVA
 
 
 
 
30/06/2017
FINAL DE TEMPORADA PER LA BASE DE LA NATACIÓ
Aquesta setmana s'ha donat per tancada la temporada en les competicions oficials de la Federació Catalana de Natació
Els equips de la Base del Club Natació Premià han donat per finalitzada la temporada 2016-2017 als respectius campionats de cada categoria.

Els benjamins van disputar la Final Territorial el cap de setmana del 9 de Juny a les piscines del Club Natació Sant Andreu. Com cada any va ser una experiència competitiva diferent a la que acostumen a tenir durant l'any. Una piscina gran amb molts esportistes (640) i unes grades plenes de pares (més de 1000 pares i familiars). Aquesta és una de les primeres “grans” competicions en el món d ela natació, fet que fa que sigui una experiència motivadora i divertida a l’hora que el primer contacte amb la gestió dels nervis.
Els participants van ser Audrey Varet, Abril de la Peña, Berta Sadurní, Sofgia Baño, Hugo Martínez, Aleix Maynè, Àlex Tardío, David Aguilera, Nil Núñez, Pol Tribulietx i Sergi del Rio.

La setmana següent va ser la darrera competició. La Final de Relleus, i aquesta es va celebrar a les Piscines Bernat Picornell en una jornada d’un dia on van passar un total de 1200 nens i nenes de tot el territori català per gaudir d’un dia de competició per relleus. Sense dubtes la millor competició del calendari. Una competició participativa on van participar tots els nedadors i nedadores de la secció.


Pel que fa a la categoria Alevina la setmana del 30 de Juny es va celebrar a Reus el Campionat de Catalunya d’Estiu. Un campionat de tres dies que ja comença a semblar-se a les competicions importants de les categories superiors on els alevins han d’aprendre a gestionar una competició de més durada on han de mantenir la concentració duran tres dies i on disputen proves individuals i de relleus i que poden variar molt en estils i distàncies. Aquestes condicions que tant els hi costa a nens i nenes d’aquestes edats (11-13 anys). Un aprenentatge necessari per poder fer bons campionats en el futur.
Els participants van ser en proves individuals Gonzalo Vilches, Oriol Booker i Jana del Rio. A més, van completar els relleus Jan García, Martí Krause i Sergi Gómez.
Els esportistes d’aquesta categoria encara tenen una oportunitat més de competir en la competició que s’organitza al nostre club el dissabte 22 de juliol, on es busca que els més petit puguin gaudir d’una última competició a casa amb els grans del Club.

I un cop més... a gaudir d'un estiu i agafar forces per la propera temporada.


 
<< TORNAR
 
 
 
CEM Premia Federació Catalana de Natació Federación española de Natación
disseny: microbis multiemedia
fes-te soci revista del club mapa web email