activitats
fes-te soci revista del club mapa web email
 
 
seccions:
TOTES LES NOTICIES
EL CLUB
NATACIÓ
WATERPOLO
ESCOLA ESPORTIVA
 
 
 
 
13/07/2015
III TORNEIG D'ESTIU
El passat dissabte 4 de juliol es va celebrar la tercera edició del Torneig d’Estiu de Waterpolo a les instal•lacions del nostre Club. Enguany el Torneig estava dedicat a les dues categories d’iniciació del nostre esport, benjamina i alevina, doncs en
Pel que fa al Torneig benjamí, el van disputar els equips del C.N. Rubí, C.N. Sant Andreu, C.N. Mataró, C.N. Martorell i C.N. Premià en sistema de lligueta realitzant un total de 10 partits i amb la victòria final del C.N. Mataró.

Paral•lelament es jugava al camp del costat el Torneig aleví amb el C.N. Rubí, l’A.E. Santa Eulàlia, el C.N. Minorisa, el C.N. Sant Andreu i el C.N. Premià amb el mateix format de lligueta i on el C.N. Rubí va aconseguir la primera posició.

Van ser 9 hores seguides de waterpolo de base que es van viure amb la màxima intensitat i esportivitat tant dins de la piscina com des de la grada. Per aquest motiu volem agrair a tots els Clubs participants d’aquesta edició la seva implicació i col•laboració perquè aquest Torneig fos una gran festa, alhora que als àrbitres Sergi Massó, Marta Cabanes, Albert Gómez i Marc Daura que es van acostar a xiular els partits de manera desinteressada i van contribuir, un cop més, en la formació dels nostres esportistes més menuts.

Moltes gràcies a tothom i fins l’estiu que ve!!

Per a veure la galeria d’imatges, cliqueu aquí Galeria Fotos
 
<< TORNAR
 
 
 
CEM Premia Federació Catalana de Natació Federación española de Natación
disseny: microbis multiemedia
fes-te soci revista del club mapa web email