activitats
fes-te soci revista del club mapa web email
 
 
seccions:
TOTES LES NOTICIES
EL CLUB
NATACIÓ
WATERPOLO
ESCOLA ESPORTIVA
 
 
 
 
11/06/2018
FINAL DE TEMPORADA COMPETITIVA DELS BENJAMINS
Els equips més petits de la Base del Club Natació Premià han donat per finalitzada la temporada 2017-2018.
Els equips de la Base del Club Natació Premià han donat per finalitzada la temporada 2017-2018 als seus respectius campionats (Final Territorial Benjamina)

Els benjamins van disputar la Final Territorial el cap de setmana del 9 de Juny a les piscines del Club Natació Sant Andreu. Com cada any va ser una experiència competitiva diferent a la que acostumen a tenir durant l'any. Una piscina gran amb molts esportistes (640) i unes grades plenes de pares (més de 1000 pares i familiars). Aquesta és una de les primeres “grans” competicions en el món de la natació, fet que fa que sigui una experiència motivadora i divertida i a la vegada el primer contacte amb la gestió dels nervis.

Els participants van ser Abril de la Peña, Berta Sadurní, Sofgia Baño, Martina Robles, Mireia Booker, Clara Martí, Ainara Hernández, Aleix Maynè, Àlex Tardío, David Aguilera, Nil Núñez, Pol Tribulietx, Sergi del Rio Roc Varet i Nil Espolín.

La setmana següent va ser la darrera competició. La Final de Relleus, i aquesta es va celebrar a les Piscines dels Club Natació Reus Ploms en una jornada d’un dia on van passar un total de 1600 nens i nenes de tot el territori català per gaudir d’un dia de competició per relleus. Sense dubtes la millor competició del calendari. Una competició participativa on van participar tots els nedadors i nedadores de la secció.

Encara queda un mes i mig d'entrenaments per gaudir de la natació en un ambient de vacances per preparar el salt a la propera temporada.

Enhorabona!
 
<< TORNAR
 
 
 
CEM Premia Federació Catalana de Natació Federación española de Natación
disseny: microbis multiemedia
fes-te soci revista del club mapa web email