HomeEl ClubHistòria

Amb més de 45 anys d’història, el CN Premià és una de les entitats esportives referents en la promoció de la natació i el waterpolo de Catalunya, amb esportistes federats competint a nivell nacional i internacional.
http://cnpremia.cat/new-web/wp-content/uploads/2017/10/inner_glasses.jpg

CN Premià

El Club Natació Premià, és una Entitat Esportiva sense ànim de lucre, registrada amb el número 939 en el Registre de Clubs i Associacions Esportives de la Generalitat de Catalunya amb data 1 de Juny de 1982.

Segons els nostres Estatuts, és la nostra funció fomentar l’esport de la natació i el waterpolo i per dur a terme els nostres objectius, gestionem unes instal•lacions de titularitat pública mitjançant un contracte de concessió administrativa.

És així que s’apleguen dos objectius diferents en les línies bàsiques d’actuació de la nostra Entitat. Per un costat les pròpies d’una Entitat esportiva, que van dirigides al foment de l’esport de competició i, per l’altre, els propis d’un servei públic esportiu: atendre les necessitats de la població de Premià de Mar sense discriminacions d’edat, sexe ni condició social.

1973
FUNDACIÓ DEL CLUB

El Club Natació Premià va ser fundat el dia 3 de novembre de 1973, per un grup format per tècnics i pares d’esportistes (nedadors i waterpolistes) amb l’ànim de fomentar la pràctica de la natació i el waterpolo en totes les seves vessants esportives.
http://cnpremia.cat/new-web/wp-content/uploads/2018/04/historia-01-01.png
http://cnpremia.cat/new-web/wp-content/uploads/2017/10/inner_illustration_02.png

1982
GESTIÓ DE LES INSTAL·LACIONS

L’Ajuntament de Premià de Mar i el Club Natació Premià signen una concessió administrativa per a la gestió de les instal•lacions. En aquell moment les instal•lacions consten d’una piscina de 25 x 19 metres, una piscina petita de 5 x 3 metres i tres pistes de tennis.

1987
NOVA PISCINA COBERTA

Es posa en marxa la nova piscina coberta que ocupa l’espai on hi havia dues pistes de tennis.
http://cnpremia.cat/new-web/wp-content/uploads/2018/04/historia-03-01.png
http://cnpremia.cat/new-web/wp-content/uploads/2018/04/historia-02.png

1998
INAUGURACIÓ GIMNÀS

La posada en marxa del servei del gimnàs del Club.

2006
CONCESSIÓ PER LA CONSTRUCCIÓ DEL CENTRE ESPORTIU

Constitució de la Unió Temporal d’Empreses, POOLPREMIÀ, de la qual el Club participa amb un 50%, i que va ser constituïda per a presentar-nos al concurs per a la concessió administrativa per a la construcció i gestió de les piscines municipals i un nou centre esportiu. Adjudicació de la concessió administrativa per un període de 40 anys.
http://cnpremia.cat/new-web/wp-content/uploads/2018/04/historia-04.png
http://cnpremia.cat/new-web/wp-content/uploads/2018/04/historia-05-01-1.png

2008-2010
CONSTRUCCIÓ I POSADA EN MARXA DEL CEMP

Inici de les obres de construcció del Centre Esportiu Municipal Premià, que es posa en funcionament després de dos anys de construcció.

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.