El ClubComunicat Club Natació Premià – El Club reprèn l’activitat el 22 de juny

16 junio, 2020

Benvolguts/des,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de quan i com serà la represa de l’activitat del Club.

Finalment el proper dilluns dia 22 de juny el CEM Premià reobrirà les instal·lacions i, en conseqüència, podrem reprendre l’activitat del Club. L’obertura la farem post fase III (“nova normalitat” o “realitat”) i, a hores d’ara, encara hi ha algunes incògnites no resoltes en relació a les mesures de seguretat. Tot seguit us farem coneixedors del planning i procediments que hem previst i que estarà subjecte a canvis en funció de possibles adaptacions a noves normatives.

En relació a les normatives i dates de reobertura, només us volem fer un darrer comentari. Des de la Direcció del CEM Premià (on el Club i participa en un 50%, juntament amb la Federació Catalana de Natació i Agrupació Mútua) i l’Ajuntament de Premià de Mar, hem cregut que la millor opció per reobrir les instal·lacions era fer-ho en fase III. La nostra opinió és que el servei s’ha de reprendre amb la màxima coherència (ús de tots els espais), màxima capacitat (menys limitació d’aforaments) i viabilitat. Teniu una explicació més completa a la pàgina web del CEM Premia (www.cempremia.cat).

Pel que fa a la represa de l’activitat del Club, la farem de forma esglaonada, per evitar aglomeracions i per tenir capacitat d’adaptació a la nova realitat. En l’organització de la represa dels entrenaments ens hem trobat amb algunes limitacions importants, que hem hagut de mirar de superar amb mesures excepcionals que tot seguit us detallarem. Bàsicament, les limitacions més importants són: limitacions d’aforaments (als vestidors, especialment durs a les piscines, cosa que no entenem atès que ha quedat manifest que l’aigua de la piscina no facilitat el contagi), distàncies de seguretat i capacitat dels grups.

Retorn esglaonat:

Hem plantejat el retorn a l’activitat establint el següent (cada secció ja us farà saber més detalls d’horaris, distribució dels entrenaments, equipació necessària,…):

  • Natació: totes les categories s’incorporen el dilluns 22, amb torns diferents.
  • Waterpolo: el 1r. equip s’incorpora el dilluns 22 i la resta de categories dijous 25. Ho hem fet així per no començar el 22 i haver de tallar la represa els dies 23 i 24 (vigília i festa de Sant Joan, pels horaris de l’activitat el dia 23 no es podia fer entrenament, atès que tanquem abans el centre).

Control dels aforaments:

En el cas de que els grups siguin més nombrosos del que ens permet la normativa actual, el treball es dividirà una part dins de l’aigua i l’altre fora.

El control dels aforaments no ens permet l’ús normal dels vestidors, atès que la capacitat ha queda molt reduïda. El que farem és entrar directament dins del recinte de piscines, amb una zona de canvi de calçat obligatori, i els esportistes es canviaran directament en el recinte de piscines (els primers dies des de les seccions ja donaran instruccions i aniran ajustant tots aquests procediments):

  • Recomanem que es vingui canviat des de casa.
  • No es podrà entrar a la instal·lació fins l’hora establerta per l’entrenament.
  • L’entrada a les instal·lacions es realitzarà 15 minuts abans de començar l’entrenament i la sortida s’haurà de fer, com a molt tard, 15 minuts després. No hi ha zones d’espera ni al vestíbul ni a altres espais de la instal·lació. Les esperes s’han de fer al carrer.
  • L’entrenador responsable de cada grup avisarà per poder accedir a l’interior de la instal·lació.
  • Les recollides dels esportistes s’hauran de fer al carrer, els familiars no poden accedir a les instal·lacions.

Facturació:

Durant el mes de juny no es presentarà a cobrament cap rebut, ni complet ni proporcional, el primer rebut de la represa es presentarà el mes de juliol, moment en que ja es reprendrà la facturació amb normalitat mensual.

CLUB NATACIÓ PREMIÀ

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS

Estigues al dia de totes les notícies del CN Premià seguint-nos a les xarxes oficials del Club.

ON SOM?

Al centre de Premià de Mar, a només 10 minuts de l’estació de rodalies, a pocs minuts de l’autopista C-32 i al costat de la carretera N-II.